Palvelut

Sähkötöiden ammattilaiset

Laatusähkäri Oy on monipuolinen ja kattava sähköalan yritys, joka tarjoaa kaikki palvelut saman katon alta, niin yksityisille kuin yrityksillekin. Pirkanmaa—Kanta-Häme -akselilla työn touhussa huhkii 10 ammattitaitoista, mutta rentoa ja ystävällistä asentajaa, jotka pitää huolen siitä, että asiakasta autetaan kaikessa missä pystytään ja toteutetaan työt sovitusti aikataulujen puitteissa – asiakkaan ehdoilla tietysti. Kaikilta asentajilta löytyy myös kaikki tarvittavat kortit, löytyy sähkötyöturvallisuuskorttia, työturvallisuuskorttia, tulityökorttia ja jopa EA1-korttia, eli kaikki on reilassa silläkin saralla. Palveluihin sisältyvät myös palovaroittimet, hälytysjärjestelmät, kameravalvontajärjestelmien toteutus, sekä ATK- ja antennityöt,  joten osaamista löytyy monipuolisesti. Eniten Laatusähkärit tekee saneerauksia, kotitalouksille pieniä sähköremontteja ja paljon töitä tulee myös taloyhtiöiden kautta.

Menikö joku nyt mönkään?

Ei hätää, soita Laatusähkärille, niin meiltä tulee asentaja apuun ja saat laittaa tehdyn työn vielä kotitalousvähennyksiinkin. Me ollaan myös vikojenhaku mestareita. Tässä on tullut vikoja metsästettyä yli 20 vuotta ja kaikki on saatu kesytettyä.


Sähkösuunnittelu ja -asennukset

Laatusähkäri hoitaa kaikki projektit alusta loppuun asti huolellisesti ja ammattitaidolla, myös sen loppusiivouksen. Ihan kuin ei olis ketään käynytkään, paitsi että sähköt pelittää paremmin Laatusähkärin jäljiltä. Ollaan niin varmoja omasta työn jäljestä, että annamme kaikille asennustöille kahden vuoden laatutakuun.

Tarvikemyynti

Laatusähkäriltä löytyy tarvikkeet ihan kaikkeen ja tarvikkeillekin saat pitkät takuut. Asennuksen yhteydessä me napataan tarvikkeet myös mukaan ja tuodaan paikan päälle. Toki meiltä saa tulla myös tarvikkeita hakemaankin superedullisesti!


sähkötyö päivystys

Sulla hätä, meillä apu!

Ota yhteyttä ja me riennetään apuun ja siivotaan jälkemmekin!

Pistä koodii

Herkko

Iso kiitos hyvin hoidetusta työstä ja ylipäätään erinomaisesta asiakaspalvelusta! Mielellään suosittelen teitä jatkossa myös ystäville ja tuttaville!

Herkko

Katriina

Palvelu erinomaista. Piti laittaa kuva tänne, kun kattovalaisin toimivana katossa roikkuu, muttei asentajan vika, että toisin kävi. Vika on valaisimessa itsessään. Tulen käyttämään jatkossakin tarvittaessa Laatusähkärien palveluja 

Katriina

Tommi

Uskaltaisin väittää, että ovat Pirkanmaan parhaat sähkärit. Meillä oli mittava keittiöremontti kesällä ja tarvitsimme aika paljon sähkötöitä. Kuulimme ystävältämme hyvää palvelusta ja päätimme kokeilla, eikä ole harmittanut. Palvelu oli ensiluokkaista jälki oli todella siistiä. Asiakaspalvelu on aina ollut erittäin ystävällistä ja joustavaa. Meidän toiveita kuunneltiin ja osattiin arvostaa. Oli mukava kun työntekijä antoi omia näkemyksiään myös asennuksesta (käytännön ja visuaalisen ilmeen kannalta), eikä vain kuunneltu meidän mielipidettä.  saatiin hyvä ilme ja käytännön kannalta helpot asennukset. Jatkossa tilaamme aivan varmasti työt täältä, oli sen verran miellyttävä kokemus. Voin suositella kaikille erittäin lämpimästi.

Tommi

Mia-Sofia

Huippuduunia hyvällä asenteella

Mia-Sofia

Taina

Rento ja ammattitaitoinen sähkömies tuli paikalle sovitusti ja työn laatu oli loistavaa.

Taina

Pia

Asentaja teki tilatun homman ammattitaitoisesti, siististi, nopeasti ja edullisesti. Lisäksi hän laittoi extrana pari taulua seinälle ja vei myös roskat mennessään. Suosittelen lämpimästi ja aion jatkossakin käyttää ks firmaa.

Pia

Juha

Asentaja teki työnsä ammattitaidolla ja siististi. Toisinaan asentajat jättävät siivottavaa mutta ei tämä. Plussana poikkeuksellisen toimiva mainoskynä, josta vieläkään ei ole muste loppunut.

Juha