Palvelut

Palvelumme

Sähkötyöt Tampereella ja Pirkanmaan alueella.

laatusahakari4

Sähkötöiden ammattilaiset

Laatusähkäri Oy on monipuolinen ja kattava sähköalan yritys, joka tarjoaa kaikki palvelut saman katon alta, niin yksityisille kuin yrityksillekin. Pirkanmaa—Kanta-Häme -akselilla työn touhussa huhkii 14 ammattitaitoista, mutta rentoa ja ystävällistä asentajaa, jotka pitää huolen siitä, että asiakasta autetaan kaikessa missä pystytään ja toteutetaan työt sovitusti aikataulujen puitteissa – asiakkaan ehdoilla tietysti.

Kaikilta asentajilta löytyy myös kaikki tarvittavat kortit, löytyy sähkötyöturvallisuuskorttia, työturvallisuuskorttia, tulityökorttia ja jopa EA1-korttia, eli kaikki on reilassa silläkin saralla. Palveluihin sisältyvät myös sähköiset palovaroittimet, hälytysjärjestelmät, kameravalvontajärjestelmien toteutus sekä data- ja antennityöt, joten osaamista löytyy monipuolisesti. Eniten Laatusähkärit tekee sähköautojen latausasemien asennusta, latauskartoituksia, saneerauksia, kotitalouksille pieniä sähköremontteja sekä paljon erilaisia töitä myös taloyhtiöille.

Menikö joku nyt mönkään?

Ei hätää, soita Laatusähkärille, niin meiltä tulee asentaja apuun ja saat laittaa tehdyn työn vielä kotitalousvähennyksiinkin. Me ollaan myös vikojenhaku mestareita. Tässä on tullut vikoja metsästettyä yli 20 vuotta ja kaikki on saatu kesytettyä.

Sähkösuunnittelu ja -asennukset

Laatusähkäri hoitaa kaikki projektit alusta loppuun asti huolellisesti ja ammattitaidolla, myös sen loppusiivouksen. Ihan kuin ei olis ketään käynytkään, paitsi että sähköt pelittää paremmin Laatusähkärin jäljiltä. Ollaan niin varmoja omasta työn jäljestä, että annamme kaikille asennustöille kahden vuoden laatutakuun.

Tarvikemyynti

Laatusähkäriltä löytyy tarvikkeet ihan kaikkeen ja tarvikkeillekin saat pitkät takuut. Asennuksen yhteydessä me napataan tarvikkeet myös mukaan ja tuodaan paikan päälle. Toki meiltä saa tulla myös tarvikkeita hakemaankin superedullisesti!

Sulla hätä, meillä apu!

Ota yhteyttä ja me riennetään apuun ja siivotaan jälkemmekin!

Sulla hätä, meillä apu!

Ota yhteyttä ja me riennetään apuun ja siivotaan jälkemmekin!