Hinnasto

Pidätkö hyvää sähkömiestä kalliina? Kokeileppa huonon palkkaamista. Meihin voit luottaa että hommat tehdään ja ne tehdään tehokkasti ja hyvin!

    

Akaa Alv 0% Alv 24%
Tuntiveloitus 42,90 € 53,20 €
Kilometrikorvaus 0,70 € / km 0,87 € /km

 

   

Tampere Alv 0% Alv 24%
Tuntiveloitus 50,81 € 63,00 €
Kilometrikorvaus 0,85 € / km 1,05 € /km

 

Toimistokulu 3,00 € alv. 0 % / 3,72 € alv 24 %
Pientarvikelisä 6,85 € alv 0 % / 8,50 € alv 24 %

 

Päivystyshinnat:

Hälytyskorvaus työajan ulkopuolella 2h tuntiveloitus

Korotukset tuntiveloitukseen:
klo 16-18 +50%, jonka jälkeen +100%
lauantai +100%
sunnuntai sekä arkipyhät +200%

.

sähkötyö päivystys

Sulla hätä, meillä apu!

Ota yhteyttä ja me riennetään apuun ja siivotaan jälkemmekin!

Pistä koodii

Herkko

Iso kiitos hyvin hoidetusta työstä ja ylipäätään erinomaisesta asiakaspalvelusta! Mielellään suosittelen teitä jatkossa myös ystäville ja tuttaville!

Herkko

Katriina

Palvelu erinomaista. Piti laittaa kuva tänne, kun kattovalaisin toimivana katossa roikkuu, muttei asentajan vika, että toisin kävi. Vika on valaisimessa itsessään. Tulen käyttämään jatkossakin tarvittaessa Laatusähkärien palveluja 

Katriina

Tommi

Uskaltaisin väittää, että ovat Pirkanmaan parhaat sähkärit. Meillä oli mittava keittiöremontti kesällä ja tarvitsimme aika paljon sähkötöitä. Kuulimme ystävältämme hyvää palvelusta ja päätimme kokeilla, eikä ole harmittanut. Palvelu oli ensiluokkaista jälki oli todella siistiä. Asiakaspalvelu on aina ollut erittäin ystävällistä ja joustavaa. Meidän toiveita kuunneltiin ja osattiin arvostaa. Oli mukava kun työntekijä antoi omia näkemyksiään myös asennuksesta (käytännön ja visuaalisen ilmeen kannalta), eikä vain kuunneltu meidän mielipidettä.  saatiin hyvä ilme ja käytännön kannalta helpot asennukset. Jatkossa tilaamme aivan varmasti työt täältä, oli sen verran miellyttävä kokemus. Voin suositella kaikille erittäin lämpimästi.

Tommi

Mia-Sofia

Huippuduunia hyvällä asenteella

Mia-Sofia

Taina

Rento ja ammattitaitoinen sähkömies tuli paikalle sovitusti ja työn laatu oli loistavaa.

Taina

Pia

Asentaja teki tilatun homman ammattitaitoisesti, siististi, nopeasti ja edullisesti. Lisäksi hän laittoi extrana pari taulua seinälle ja vei myös roskat mennessään. Suosittelen lämpimästi ja aion jatkossakin käyttää ks firmaa.

Pia

Juha

Asentaja teki työnsä ammattitaidolla ja siististi. Toisinaan asentajat jättävät siivottavaa mutta ei tämä. Plussana poikkeuksellisen toimiva mainoskynä, josta vieläkään ei ole muste loppunut.

Juha