Latausaseman asennus Tampereella

Tulevaisuuden liikkuminen on puhdasta, kestävää – ja sähköistä: yhä useammat auton omistajat luottavat sähköisiin voimalinjoihin ja käyttävät vihreää voimaa fossiilisen polttoaineen sijaan.

Perinteisiä kodin sähköpistokkeita ei kuitenkaan ole suunniteltu jatkuvaan latauskuormaan korkealla teholla, eikä niiden käyttöä siksi suositella jokapäiväiseksi lataustavaksi turvallisuussyistä. Auton mukana tuleva ns. schuko-kaapeli eli normaali verkkovirtalaturi on tarkoitettu vain tilapäislataukseen. Se on vajaatehoinen ja hidas, sillä se antaa maksimissaan vain 8A (1,8kW) lataustehon.

Mikä sitten olisi parempi latausvaihtoehto, kun auto seisoo kotipihassa tai autotallissa? Type2 -pistorasialla tai kiinteällä latauskaapelilla varustettu latausasema on oikein mitoitettu turvalliseen lataamiseen kaikissa olosuhteissa. Se tarjoaa lisäksi huomattavasti nopeamman latauksen 1x16A – 3x32A (3,7kW-22kW) teholla. Kotilatauslaitteella sähköauton lataaminen sujuu myös käyttäjäystävällisesti.

Vaihtoehtoja ja eri malleja erilaisiin käyttötarkoituksiin on useita. Hybridiauton 1-vaiheiseen lataamiseen sopii mainiosti esimerkiksi edullinen Ensto One Home. Mikäli halutaan jo varautua täyssähköautoon, Webaston tai Garon pikalatausasemat on sopivia vaihtoehtoja.

Useimpiin latausasemiin on myös mahdollista asentaa dynaaminen kuormanhallinta, joka rajoittaa lataustehoa kodin muun sähkönkulutuksen mukaan. Tällöin kodin sähköverkosta saa aina kaiken mahdollisen vapaan sähkön auton lataamiseen, eikä ole pelkoa sulakkeiden ylikuormittumisesta. Eikä siis tarvitse saunaillassa miettiä laskimen kanssa, voiko laittaa kiukaan päälle jos auto on latauksessa 😊

Meiltä saat Enston, Garon Wallbox- tai Webasto Pure -latausasemat kätevästi asennettuna ns. avaimet käteen periaatteella, ja jokaisesta asennuksesta ammattitaitoinen asentajamme tekee asiakkaalle aina myös mittauspöytäkirjan. Tehdyn työn osuuden saat laittaa vielä kotitalousvähennyksiinkin. Toimitamme ja asennamme erilaisiin tarpeisiin myös kaikkien muiden valmistajien latausasemat, sekä pieniin että isompiin kohteisiin!

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous, niin suunnitellaan sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus 😊

Garon latausasemia on saatavana mustan lisäksi myös harmaana, punaisena ja valkoisena!

   

 

HUOM! Taloyhtiöille sähköautojen latausasemien avustukset 35-50 % kokonaisuudesta!

LUE LISÄÄ SÄHKÖAUTOJEN LATAUSASEMAN AVUSTUKSISTA:
https://www.ara.fi/latausinfra-avustus 

 

 

Meiltä myös Latinkiin.fi latausasemat sekä asennukset

 

 

  Nimi (pakollinen)
  Yritys/Taloyhtiö
  Osoite, postinumero sekä postitoimipaikka
  Puhelinnumero
  Sähköposti (pakollinen)
  Aihe

  Viesti
  Lisää kuva tai tiedosto

  sähkötyö päivystys

  Sulla hätä, meillä apu!

  Ota yhteyttä ja me riennetään apuun ja siivotaan jälkemmekin!

  Pistä koodii