Töihin Laatusähkäreille?

Etsimme kokenutta Sähköasentajaa!

Oletko piirun verran parempi asentaja, asiakaspalveluhenkinen ja itseohjautuva ammattilainen, joka hallitsee kotitalouksien sähkötyöt? Toimiiko piuhat kiperässäkin tilanteessa, elätkö ja hengitätkö sähköä? Jos vastasit kyllä ja haluat olla osa laadukasta tiimiämme tekemässä merkityksellisiä johtotehtäviä niin laita hakemusta, sähköisesti tietysti.

  Nimi (pakollinen)
  Puhelinnumero
  Sähköposti (pakollinen)
  Aihe

  Viesti
  Löytyykö sinulta Sähkötyöturvallisuuskortti?
  Löytyykö sinulta Työturvallisuuskortti?
  Löytyykö sinulta Tulityökortti?
  Löytyykö sinulta EA1-kortti?
  Ajokortti (luokka)?
  Työkokemus vuosina

  .

  sähkötyö päivystys

  Sulla hätä, meillä apu!

  Ota yhteyttä ja me riennetään apuun ja siivotaan jälkemmekin!

  Pistä koodii

  Herkko

  Iso kiitos hyvin hoidetusta työstä ja ylipäätään erinomaisesta asiakaspalvelusta! Mielellään suosittelen teitä jatkossa myös ystäville ja tuttaville!

  Herkko

  Katriina

  Palvelu erinomaista. Piti laittaa kuva tänne, kun kattovalaisin toimivana katossa roikkuu, muttei asentajan vika, että toisin kävi. Vika on valaisimessa itsessään. Tulen käyttämään jatkossakin tarvittaessa Laatusähkärien palveluja 

  Katriina

  Tommi

  Uskaltaisin väittää, että ovat Pirkanmaan parhaat sähkärit. Meillä oli mittava keittiöremontti kesällä ja tarvitsimme aika paljon sähkötöitä. Kuulimme ystävältämme hyvää palvelusta ja päätimme kokeilla, eikä ole harmittanut. Palvelu oli ensiluokkaista jälki oli todella siistiä. Asiakaspalvelu on aina ollut erittäin ystävällistä ja joustavaa. Meidän toiveita kuunneltiin ja osattiin arvostaa. Oli mukava kun työntekijä antoi omia näkemyksiään myös asennuksesta (käytännön ja visuaalisen ilmeen kannalta), eikä vain kuunneltu meidän mielipidettä.  saatiin hyvä ilme ja käytännön kannalta helpot asennukset. Jatkossa tilaamme aivan varmasti työt täältä, oli sen verran miellyttävä kokemus. Voin suositella kaikille erittäin lämpimästi.

  Tommi

  Mia-Sofia

  Huippuduunia hyvällä asenteella

  Mia-Sofia

  Taina

  Rento ja ammattitaitoinen sähkömies tuli paikalle sovitusti ja työn laatu oli loistavaa.

  Taina

  Pia

  Asentaja teki tilatun homman ammattitaitoisesti, siististi, nopeasti ja edullisesti. Lisäksi hän laittoi extrana pari taulua seinälle ja vei myös roskat mennessään. Suosittelen lämpimästi ja aion jatkossakin käyttää ks firmaa.

  Pia

  Juha

  Asentaja teki työnsä ammattitaidolla ja siististi. Toisinaan asentajat jättävät siivottavaa mutta ei tämä. Plussana poikkeuksellisen toimiva mainoskynä, josta vieläkään ei ole muste loppunut.

  Juha