Sähköautojen latausinfran urakointi Tampereella

Sähköautojen latausinfran urakointi

Latausmahdollisuus nostaa kiinteistösi arvoa

Sähköautojen latauspisteet kannattaa hankkia nyt

Meiltä saat taloyhtiöihin ja yrityksiin sekä pysäköintihalleihin sähköautojen latausjärjestelmän asennuksen, huollon ja ylläpidon avaimet käteen -palveluna. Valmiusaste voidaan sopia kohteen mukaan, mutta lähes aina se tehdään 100% asti eli kiinteistöön asennetaan sähköautojen latauskeskus, dynaaminen kuormanhallinta sekä kaapelointi kaikille autopaikoille. Joissain kohteissa voi olla järkevää uusia samalla myös kiinteistön vanha pääkeskus.

Älykkään latauslaitteen dynaaminen kuormanhallinta tasaa suurinta sallittua kuormaa automaattisesti kaikkien latauslaitteilla olevien autojen kesken, huomioiden myös kiinteistön muut energiankuluttajat. Dynaamisen kuormanhallinnan avulla voidaan siis tarjota useampi tehokas latauspiste ja silti noudattaa kiinteistön sähkönsyötön ja muun kuorman asettamia rajoja. Latausinfraan voi myöhemmin asennuttaa latausasemia, vaikka yksi kerrallaan, kun latausvalmius on tehty.

Kiinteistön koolla ja autopaikkojen määrällä ei ole merkitystä, latausinfra pystytään toteuttamaan kaikkiin kohteisiin pienistä taloyhtiöistä aina isoihin parkkihalleihin asti. Latausjärjestelmään asennettaviin latausasemiin voidaan liittää monia eri ominaisuuksia, kuten RFID tunnistautuminen sekä integroidut energiamittarit, joista asemakohtaiset kulutuslukemat saadaan luettua, vaikka kaikki kerralla, jopa etänä. Tämä on vaivaton vaihtoehto, jos latausasemia on paljon.

Laajemmissa järjestelmissä, joissa on paljon latausasemia ja/tai käyttäjiä, tai halutaan laajentaa järjestelmää jälkeenpäin, on järjestelmän hallinta tärkeässä asemassa. OCPP-latausaseman avulla voidaan luoda joustava latauskokonaisuus. Avoimen protokollan ansiosta luodaan latausratkaisu, jossa käytetään OCPP-latauslaitetta sekä ulkoista käyttöjärjestelmää. Palveluntarjoajalla tai ”operaattorilla” hallitaan ja seurataan latausasemia ja käyttäjiä, toteutetaan kuormanhallinta ja hoidetaan lataamisen laskutus. Hallinnointi on hyvin helppoa ulkoisen palveluntarjoajan kautta. Taustajärjestelmäksi sopii esimerkiksi edullinen ja avoin suomalainen Wattery.

Autokanta sähköistyy nopeasti. Sähköautojen latausmahdollisuus on kannattava investointi ja se nostaa autopaikkojen arvoa ja kiinnostusta merkittävästi, joten pysy kehityksen aallonharjalla mukana ja pyydä tarjous jo tänään!

Ota rohkeasti yhteyttä,
sähköisesti tietenkin, ja pyydä tarjous!